Tarjouspohja

Infocrea Oy:n striimauspalvelutarjouksen pohja/perusteet

Infocrea Oy (kiittää mahdollisesta tarjouspyynnöstänne ja) tarjoaa tilaisuutenne striimaus/tallennuspalvelua “avaimet käteen”.

Oletuksena on kuitenkin, että mahdollisesti tarvittavat kuvaus/tallennusluvat asiakas on sopinut tai sopii itse tilaisuuden esiintyjien kanssa.

Striimausalustaksi tarjoamme ensisijaisesti Infocrea Oy:n Livestream.com -kanavaa livestream.com/Infocrea-fi, joka voidaan myös “simulcastata” eli striimata samanaikaisesti esimerkiksi asiakkaan YouTube- tai Facebook Live -sivulle. Striimisivu voidaan suojata salasanalla.

Ym. Livestream-kanavalta löytyvät tapahtumatallenteet kertovat monista uskollisista asiakkuuksista, mukana mm. ministeriöitä ym. julkishallinnollisia organisaatioita.

Em. palveluiden livelähetys kuten myös tallennesivu ja/tai erilliset tallenneklipit ovat helposti ns. upotettavissa (embed) esimerkiksi asiakkaan omille nettisivuille.

Myös asiakkaan oma striimausalusta tai -kanava on mahdollinen yksityiskohdista (mm. käyttäjätunnukset yms.) erikseen sopien.

Tapahtumapaikan striimaukseen tarvittavista nettiyhteyksistä on lyhyt kuvaus täällä - sieltä löytyy myös erikseen hinnoiteltu kaistavarmennettu 4G-nettiyhteysmahdollisuus. - Jos tapahtumapaikka velottaa erikseen striimaukseen tarvittavista netti- ym. -liitännöistä, toivomme niiden laskutuksen tapahtuvan suoraan tapahtuman järjestäjältä ilman turhaa kierrättämistä Infocrea Oy:n kautta. Vm. tapauksessa ne tulevat mukaan Infocrea Oy:n laskutukseen allaolevan erittelyn lisäksi.

Striimauksiin/tallennuksiin käytettyjä laitteita on kuvattu täällä. Ne ovat asiakascaseissa käytössä ilman eri laskutusta (paitsi CloudStreet-uploadkaistavaraus, jonka “läpilaskutushinta” on 150 € (+alv) alkavaa 6 tunnin kestoa kohden).

Laskutuksesta:
Infocrea Oy:n “avaimet käteen” -striimauspalvelun hinta on 78 €/h (+alv). Pääkaupunkiseudun ulkopuolella tapahtuvien tilaisuuksien tapauksessa laskutetaan lisäksi matka-ajasta 50% em. tuntihinnasta (pidempien bussi/juna/lento -matkojen matka-aikalaskutus sovitaan erikseen) sekä varsinaiset matkakulut toteutuneen mukaan. Striimattavan/tallennettavan tilaisuuden normaalit tauot ovat laskutettavaa aikaa. Jos laitteiston pystyttämisen tai purkamisen ja varsinaisen ohjelman väliin jää Infocrea Oy:stä riippumattomista syistä enemmän kuin tunti rakentamisen/purkaamisen estänyttä aikaa, laskutetaan ko. ajasta 50% tuntihinnasta.

Striimauksen/tallennuksen perustoimitus on 2-3 kameralla (1-2 tyypillisesti puhujan/yleisön ja yksi esityskalvojen kuvaukseen), joiden kuva miksataan ennen striimaukseen lähetystä. Projektorille menevä VGA/HDMI/SDI-screenikuva voidaan ohjata mikserille myös “piuhaa pitkin”.

Palvelu sisältää tapahtumapaikan kuvausolojen ja yhteyksien (netti, audio, sähkö) selvittämisen etukäteen, striimisivun ja -osoitteen luomisen etukäteen (esim. tapahtumamarkkinoinnin tarpeisiin), striimauksessa/tallennuksessa tarvittavat laitteet ja niiden käyttökuntoon laittamisen, itse kuvaamisen ja tallentamisen, siistityn tallennesivun editoinnin striimausosoitteeseen tapahtuman päättymisen jälkeen tyypillisesti saman vuorokauden aikana (jos striimistä halutaan tallennesivu). Palveluhintaan sisältyvät myös tallennuslaitteelle ennen striimausenkooderia otetut back-up tallenteet vapaasti käytettäväksi vain mahdollisten siirtokustannusten hinnalla - vaikka striimistä ei palvelintallennetta tulisikaan (ei erittelyssä kohtaa “striimisivun muunto tallennesivuksi”). Halutessaan asiakas saa erikseen sovittavalta ajalta live- ja/tai tallennesivun analytiikkaraportin yhden kerran.

Lisäpalvelut:

 • logo (neliömallinen): 50 € (+alv)
  – vasemmassa tai oikeassa alakulmassa
  – (sovitaan erikseen miten näytetään)
 • lisäanalytiikkaraportit: 50 € (+alv)/raportti

Tilaisuuden perusstriimauksessa/tallennuksessa laskutettavia tunteja kertyy seuraavasti:

 • ennen striimausta:
  – tapahtumapaikan esiselvitys: 1 h
  – striimisivun ja -osoitteen luominen: 0,5 h
 • striimaus/tallennus:
  – laitteiden kokoaminen ja viritys: 1,5 h
  – striimaus/tallennus (ml. tauot) ( - ): h
  – laitteiden purku: 0,5 h
 • jälkeenpäin:
  – striimisivun muunto tallennesivuksi: h
  eli laskutus olisi yhteensä h * 78 €/h = € (+alv €).

Viikonvaihteet/pyhät: Normaalisti viikonvaihteisin lauantai-tunneissa on +20 % ja sunnuntai- & arkipyhätunneissa +50 % korotus (neuvoteltavissa).

Tarjous on yleensä voimassa useita viikkoja tarjouksen jättämisen jälkeen.

Peruutusehto: Tarjouksen mahdollisen hyväksymisen jälkeen tilaus voidaan perua tai siirtää samanhintaisena molemmille osapuolille sopivaan aikaan vielä viikko ennen sovittua striimausta, minkä jälkeen peruttavasta tilauksesta laskutus on 30 % sovitusta tarjoushinnasta mutta vähintään 100 euroa.

Yleisön osallistumisen kehittämisen Innoduel-digityökalun striimimaistiaistarjous


Pari esimerkkiä hinnoista