Palvelut

Palvelukuvaukset

Ajantasavideo

Tosiaikainen videostriimaus eli livestriimi nettiin
Lähetykset toteutetaan joko asiakkaan omalle videopalvelimelle tai Infocrea Oy:n Livestream.com-kanavalla omalle tapahtumasivulleen. Livestream.com-striimi voidaan myös ns. “simulcastata” esim. asiakkaan omalle YouTube Live -kanavalle tai Facebook-sivulle.

Kuvamateriaali (1-3 kameran sekä esitystietokoneen kuva) miksataan ja haluttaessa asiakkaan kanssa sovitaan kuvalähteiden keskinäisestä painotuksesta.

Tapahtuman jälkeen video voidaan tallentaa palvelimelle ja esim. Livestream-tapahtumasivun striimitallenteita voidaan myös kevyesti editoida ja striimauslaatuisena (HD) katsella myös tapahtuman jälkeen. Eli striimin lisäksi syntyy aina haluttaessa myös tallennesivu nopeasti ja edullisesti.

Striimi tallennetaan aina myös back-upina FullHD-formaatissa ennen lähetykseen lähtöä ja erikseen sovittaessa tämä materiaali on asiakkaan vapaasti käytettävissä haluamallaan tavalla. Muussa tapauksessa se hävitetään tapahtuman jälkeen.

Infocrea Oy:n perusstriimipalvelun hinnoitteluperusteet löytyvät täältä.

Videotallenne

Videotallennus, editointi ja nettijulkaisu
Videokuvaus 1-3 kameralla, kamerakuvien ja mahdollisen esityskuvan miksaus ja editointi sekä julkaisu asiakkaan omalla alustalla tai esimerkiksi Infocrea Oy:n Vimeo-tilillä (esimerkiksi tapahtuman omaan albumiin).

Oma livekanava avaimet käteen

Infocrea Oy tekee kaiken
Oma kanava mahdollistaa yrityksen tai organisaation omalta tuntuvan tunnuksen ja tapahtuman nettiosoitteet, logot jne. Hintavaikutus on kuitenkin vain yhden striimauspalvelun (esim. Livestream.com) tunnuksen kuukausimaksun verran. Erikseen sovittavalla tavalla voidaan myös toteuttaa sisäänajo oman striimikanavan itsenäiseen käyttöön.

Äänitetty valokuvatarina

QUICKprese -ääni- ja valokuvaesitys nettiin
QUICKprese on Infocrea Oy:n omaa kehitystyötä. Se mahdollistaa tapahtuman (tyypillisesti seminaari- tms. esitys) äänen ja valokuvien synkronoidun esittämisen, esimerkiksi esityksen kalvojen ja puhujan kuvat ääneen ajastettuna.

Hinnoitteluperusteet

Ideointiin, briefauksiin, haastatteluihin, kuvauksiin, editointiin, nettijulkaisuun jne. - sovelletaan Infocrea Oy:n Jarmo Lahden kokemus- ja osaamishistoriasta johtuen Suomen Freelance-journalistit ry:n hinnoitteluperusteista alkunsa saanutta taksaa 78 €/h (+alv 24%). Minimilaskutus ja laskutusporras on 0,5 tuntia). Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tai muuten oman auton käyttöä vaativissa tehtävissä laskutetaan matkakustannukset ja päivärahat verottajan voimassaolevin taksoin. Huom: tapahtumapaikat saattavat laskuttaa tietoliikenne-, audio- ja jopa sähköliitännöistä; nämä kustannukset ovat tapauskohtaisia ja ne on syytä myös muistaa ja ottaa huomioon. - Tarjouspohja löytyy täältä.

Yhteistyömahdollisuuksia?

Keskustelemme mielellämme ideoivasti ylläkuvattujen hinnoitteluperusteiden luovista win-win -vaihtoehdoista.