Striimimaistiainen tuo etäyleisön(kin) mukaan vaikuttamaan

2019-09-08T19:31:58+03:00

Elokuussa erään yritysdeittitapahtuman jälkilämmössä #Striimivaari® ja Innoduelin Jussi Simolin ideoivat striimattavien tapahtumien vaikuttavuuden kehittämiseksi “striimimaistiaisen” Innoduelin yleisön osallistuttamisen digityökalusta.

Yritysdeittitapahtuma oli #BNIspeed121-tapahtuma Valkosaaressa BusinessMaker-alustalla. Itse etsin tapahtumasta yrityksiä, joiden tarjonta olisi omiaan antamaan lisäarvoa striimattaville tapahtumille. Ja oli hyviä 15-minuuttisia monenkin yrityksen kanssa.

Vaikka Innoduelin edustaja ei Valkosaareen loppujen lopuksi ehtinytkään, niin LinkedIn-viestit kuitenkin johtivat virtuaalisiin ideointikierroksiin Jussi Simolinin kanssa.

Innoduel-pikakoe todisti itselleni, että sitä käyttämällä niin striimi- kuin “läsnäyleisökin” on mahdollista osallistuttaa tapahtumaan selvästi vaikuttavammin ja määrämuotoisemmin sekä tavoitteellisemmin kuin vaikkapa #hashtag Twitterissä tai jossain muussa some-palvelussa. Innoduelia käyttäen tapahtumasta tulee parhaimmillaan oppimiskokemus, josta sekä osallistuja että järjestäjä saavat merkityksellisiä hyötyjä

Mikään kovin mullistava askel “striimimaistiainen” ei välttämättä ole ihmiskunnalle, eikä ehkä #Striimivaari®lle ja Jussi Simolinillekaan. Mutta kätsy mahdollisuus se on striimattavan tapahtuman yhteydessä kokeilla mainiota yleisöjen osallistuttamisen ja vaikuttavuuden lisäämisen digityökalua.

Linkki striimimaistiaistarjoukseen löytyy Infocrea Oy:n striimaus/tallennuspalvelutarjouspohjan lopusta.


Aiheeseen (“striimiyleisö paremmin mukaan”) liittyvä pikku vinkki. (Ko. vimpain on #Striimivaari®n laukussa; saat striimattavan tapahtuman yhteydessä kokeilla halutessasi ihan ilmaiseksi, mutta lataa esityskoneellesi ensin tarvittava ajuri.)

Kommentit