Ikiomaa sisällöntuotantoa

2019-03-16T15:31:00+02:00

Toimittajan (journalistisessa mielessä) kuukausipalkkaiset hommat 2009/2010 lopetettuani on tullut lähinnä striimatuksi toisten sisältöjä ja ikääntymisen seurauksena marraskuusta 2018 lähtien jopa tavaramerkillä #Striimivaari®. On siis korkea aika aloittaa ikioma sisällöntuotanto:

Lähinnä tuolla sisältökanavalla on tarkoitus demota Livestream.com -tapahtumasivun upotuksen (embed) toimintaa. Sivutuotteena ehkä tulevista striimauspaikoista tehtyjen lyhyiden nettiyhteystestivideoiden spiikkauksen laatu himpun verran nousee:-)

Ja voipa kanavalle tulla joskus oikeampaakin asiaa vaikka kännykkästriiminä. Tai ainakin jotain ns. läppää (vaikka en mikään koomikko olekaan…). Ja ties vaikka vähän asiallisempiakin juttuja - ehkä jopa alan kuljettaa oikeaa kameraa, pöytäjalustaa ja jopa langatonta mikrofonia useammin mukana…

Kommentit