Striimivaari vinkkailee

2019-01-31T19:13:20+02:00

Tämä on uuden striimivinkkisarjan ensimmäinen osa. Idea sarjasta syntyi noin minuutti ennen tämän tekstin aloittamista ja leanisti ellei suorastaan ketterästi lanseeraus (tai ainakin blogaus) siis tehdään niin pian, ettei ehdi tulla katumapäälle:-).

1. vinkki: Jos esitysmateriaalit (“kalvot” eli powerpointit tms.:-) ovat valmiita, pistä ne jo ennen tilaisuutta nettiin ja jaa ne striimiyleisölle. (Jos tilaisuuden esiintyjät vasta tilaisuuden aikana katsomossa viimeistelevät niitä “kalvojaan”, niin tämä on toki hieman haasteellista:-).

Jos esitysmateriaali on netissä, on se helppo linkittää (tai vaikka upottaa, embed) myös striimitallenteiden oheen. Esimerkiksi näin:

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n tilaisuudessa “Uusi standardi taloushallinnon tietojen käytettävyyden mahdollistajana” 18.12.2018 pidettiin monta mielenkiintoista esitystä.

SFS:n asiantuntija Mikko Huttunen avasi aluksi kansainvälistä IT- ja finanssialan standardisointia:

Jos esitysmateriaali on upotettu samalle sivulle striimi(tallentee)n kanssa, katsojille tarjotaan upeaa lisäarvoa saamaan esityksestä enemmän irti:

Mikko Huttunen, SFS 18.12.2018 from Suomen Standardisoimisliitto SFS ry

Bonuksena vinkki 1 b: esityskaukosäädin, joka petraa esitystä eikä vain striimiin vaan myös paikalla olevalle yleisölle.

Vinkki 1 c: Infocrealla ja Mesta Coworkingilla on kehitteillä yhteistyö, johon liittyen on luvassa Striimivaarin vinkki kalvojen ja live striimin upotuksesta samalle sivulle.

Kommentit