#Tarinoitatyöstä 4: Hissipuhe

2018-10-23T19:25:08+03:00

Olen Jarmo Lahti, suorien nettivideolähetysten eli videostriimien tuottaja.

Seminaari- tms. -tapahtuman aika tai paikka ei koskaan sovi kaikille. #Striimi tallenteineen vapauttaa sen ajan ja paikan kahleista eli mahdollistaa katsomisen suorana tai tallenteina missä päin maailmaa vain, koska tahansa ja vaikka pelkällä kännykällä. Tällaisen palvelun tarjoan valmiina pakettina, ns. “avaimet käteen”.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, ja olen tehnyt pitkän uran teknologiajournalismin saralla eli sisältöideointi ja sisältöjen tuottaminen on toinen luonto. Pitkää kokemustani viestin esittelemällä itseni nykyään #striimivaari:ksi (tavaramerkki haussa:-)).

Olen perusteellinen ja luotettava. Ja nautin oppia uusia asioita digitalisoimieni tilaisuuksien esityksistä:-)

(Tämä on Kidekoulun kurssin “Tarinoita työstä - 14 päivän kirjoitushaaste” harjoitus nro 4.)

Kommentit