Tänään-eilen-huomenna

2018-10-28T18:51:43+02:00

Allaoleva teksti on #Tarinoitatyöstä - 14 päivän kirjoitushaaste -kurssin harjoitus 9, jossa tehtävä oli kirjoittaa tulevasta menetelmällä “tänään, eilen, huomenna”:

Tämän viikonvaihteen aikana #striimivaari:ksi itsensä elokuussa nimennyt Jarmo Lahti piti Infocrea Oy:n creapäivän. Käytännössä striimivaari aukaisi Google-dokumentin, antoi sille nimeksi “ideakooste” ja paukutti bulletpointlistallisen ideoita. Joukossa oli joitain jo pidempäänkin muhineita mutta myös yksi ihan uusi, jonka oli katalysoinut eräs mainossähköposti.

Lähes 10 vuoden ajan Jarmo Lahti on yksin ja tieto/luovantyön käsityöläis- ja osin harrastusmentaliteetilla kehittänyt, tarjonnut ja tuottanut seminaarityyppisten tapahtumien striimaus- ja tallennuspalveluja. Alkuun kuvaus tapahtui yhdellä kameralla, mutta nyt jo useammalla - ja muutenkin on tekniikkataso- ja -määrä jatuvasti kasvanut.

Vuoden sisällä #striimivaari uskoo tänään ensimmäisen kerran dokumentoidun idean konkretisoituneen niin pitkälle, että #hastag-valikoimaan on pitänyt lisätä ei vain #striiminuori vaan myös #striimitiimi:-)

Kommentit