#Striimaustyyppi selittää

2018-06-24T18:25:10+03:00

Juhannuspäivän iltasaunan vilvoittelun näyttämö:

2018-06-23 21:15 #Striimaustyyppi selittää -studio

alkoi #striimaustyypin sielun silmissä muuntua studioksi. Ja jo saman vilvoittelun aikana tuo sama kuva siirtyi ns. posteriksi Livestream-tapahtumasivulle #Striimaustyyppi selittää ja sinne striimattiin ja tallennettiin Livestreamin android-apsilla saman tien myös ensimmäinen puolen minuutin klippi…:

… ja myös dummykuvat studion kahdesta kamerasta eli juontajasta (“striimaustyyppi”) lähikuvaa ottavasta kamera 1:stä ja yleiskuvakamerasta 2.

Ajatus on, että tiistaina 26.6. klo 15 käynnistyy ensimmäinen koestriimi, jossa #striimaustyyppi siis selittää - ja todennäköisimmin sönköttää ja sekoilee, kun ei mikään esiintyjä ole koskaan ollut eikä aio sellaista esittääkään. Tai edes laatia käsikirjoitusta:-).

Ex tempore- ja “ei suunnitelmaa eikä käsikirjoitusta” -tyyppisestä meiningistä (tai pitäisikö sittenkin muotoilla että agilesta poccailusta:-) kertoo sekin, että #striimaustyyppi vilvoitteluasussaan melkein erottuu ikkunoiden heijastuksissa:-)

Vaikka tämän kesäloma”projektin”/tempauksen(/munauksen) varsinainen tavoite on lähinnä jossain vaiheessa kokeilla käytettävän mikserin (Sony MCX-500) uuden firmwaren eli varusohjelmiston mahdollistamia uusia juttuja, yritetään sekaan saada myös jotain yleisempää striimaukseen liittyvää asiaa.

Interaktiivisuutta voi harrastaa liven chatissa tai Twitter-häsällä #striimaustyyppi.

Kommentit