Pientä tuunausta Flickr-upotuksiin

2017-12-27T11:37:24+02:00

Joulun alla kiinnitettiin eräässä Facebook-ketjussa ohimennen huomiotamme siihen, että tänne blogiin “show-moodissa” upotettu Flickr -kuvapalvelun album (tuossa siis linkkinä) vaati katsojalta Flash-playeriä. Asia nyt korjattu eli Flickr-album upottuu ilman Flash-player-vaatimusta. Puikoissa oli tälläkin kertaa Infocrea Oy:n “CTO” Pyppe.

Pyppe toki makrotti kaikissa vanhoissa blogauksissa käytetyt Flickrin albumi-upotukset toimimaan uudella tavalla, mutta tässä blogauksessa on käytetty uutta konstia ensimmäistä kertaa ns. puhtaalta pöydältä. Eli tässä tuorein albumi “Tarinalyhty @ Herttoniemenranta” noin viikon takaa; toimikoon se samalla eräänlaisena “season greetingsinä” blogin mahdolliselle lukijalle(-:

Kuuntele se tarina:   bit . ly / 2z1PgrW (sanavälit pois; Flickr ei enää salli URLeja...)

Upotusmakro näyttää albumin ensimmäisen kuvasn ja tuo “mouseoverilla” näkyviin metatiedoista kunkin kuvan nimen. Oikealle/vasemmalle-nuolilla pääsee selaamaan albumin kuvia. Kuvan klikkaus vie Flickriin albumiin ko. kuvan kohdalle.

Myös yksittäisen kuvan responsiivinen upotus onnistuu; allaoleva upotettu Flickr-kuva on ruutugräppi blogauksesta runsaan kolmen vuoden takaa:

Infocrea-fi muutti elokuussa 2014

Kommentit