Striimaus ja sen hinnoittelu

2017-10-07T12:53:55+03:00

Mitä ammattimainen “avaimet käteen” -striimaus maksaa? Mikä siinä maksaa? Infocrea Oy:n geneerinen tarjous kertoo hinnan lisäksi muutakin.

Geneerinen tarjous löytyy täältä. Siinä on lyhyesti kuvattu myös, mitä kaikkea striimaaja selvittää, testaa ja tekee ennen varsinaista striimausta, mitä sen aikana ja mitä sen jälkeen.

Jos haluaa tietää vain hinnan, niin loppupuolen laskutettavat tunnit -osion avulla se on varsin helppoa, varsinkin jos striimattava tilaisuus on pk-seudulla.

Esimerkiksi aamupäiväseminaarin (varsinainen ohjelma klo 9-12) striimaus esi- ja jälkitöineen aiheuttaa laskutusta (jos tilaisuuden pitopaikka on Infocrea Oy:lle striimausmielessä uusi) (1 + 0,5 + 1,5 + 3 +0,5)h * 78 €/h eli 507 € (+ alv 121,68 €). - Siistitty “seminaarin digitaalinen kopio” saman päivän aikana samassa striimiosoitteessa aiheuttaa erillisten esitysten lukumääärästä johtuen 1-2 tunnin verran lisätyötä eli 78-156 euroa (+alv) lisän laskuun. Ja huom: striimin “raaka”tallenteet asiakas saa aina halutessaan vapaasti käyttöönsä.

Ei kuitenkaan tarvitse laskea itse. Yhteydenotto vaikka Yhteystiedot-välilehden lomakkeella ja tarvittaessa tarkennellaan ja tarjotaan.

Etenkin pääkaupunkiseudulla Jarmo Lahti tulee mielellään tsekkaamaan ja testaamaan auditorionne tai neukkarinne “striimausystävällisyyden” ja/tai ideoimaan seminaari- tms. -tapahtumienne digitalisointia kahvikuppikorvauksella ja tuo kahvipullat mukanaan (parille juttukumppanille:-)

Kommentit