#Esittelyketju

2017-08-13T14:24:34+03:00

Jostain putkahti tämän viikonvaihteen aikana Twitterissä vastaan #esittelyketju. Melkein rupesin jo rakentamaan moista, ajatuksena että vähän vaikka Laura Ahosen tyyliin. Päätin sitten kuitenkin, että vain hieman päivitän jo tältä sivustolta löytyvää “cv”täni.

Oli siinäkin kuitenkin hieman tekemistä, vaikka vain järjestelin ja ajantasaistin työkokemuksessa mainittujen työnantajafirmojen muuttuneita nimiä: Insinöörilehdet -> Talentum -> Alma Talent ja Sanomat Magazines Finland -> Taloussanomat -> Sanoma Media Finland (ja tuosta viimeisestä en itse asiassa ole mitenkään satavarma…)

CV:stä kuitenkin vielä: tuon nyt muuttuneen pohja tuli rykäistyä silloin kohta kymmenkunta vuotta sitten, kun yt-neuvotteluiden tuloksena ITviikko/Digitoday-toimittajuus päättyi.

Olin silloin yli 50-vuotias, enkä (enää silloinkaan) edes kuvitellut että toimittaja- tai minkä tahansa sisällöntuottaja-työpaikkojen hakemiseen minun kannattaa cv:tä lähetellä. Siis ihan vain iän takia. (Vaikka kuinka ikä olisikin vain numero:-)

Vaan eipä taida cv olla enää nykyään minkään arvoinen näyttöpaperi edes nuorilla ja kovilla ammattilaisilla, olkoon ala mikä hyvänsä?

Mutta tulipa nyt tuolle aikanaan muotoillulle omalle cv:lleni edes jotain käyttöä:-)

Kommentit