Videofileet uusiokäyttöön - digipyttipannua?

2017-06-07T21:35:41+03:00

Sääli jättää hyvät videobitit kertakäytölle. Tämä on pyörinyt monta kertaa mielessä striimikeikan jälkeen. No, valtaosa Infocrea Oy:n toteuttamista striimeistä toki tuunataan lähes välittömästi striimatun tapahtuman jälkeen sen “digitaaliseksi kopioksi”, jossa tapahtuman - esimerkiksi seminaarin -esitykset löytyvät otsikoituina “oikean tapahtuman” järjestyksessä siitä samasta striimiosoitteesta. Mutta…

…niitä videofileitä voisi hyödyntää muutenkin: pidemmistä tallennefileistä voisi vaikka etsiä pieniä herkkupaloja, joita voisi käyttää esimerkiksi houkuttelemaan someruuhkasta siihen tuskastuneita lepuuttamaan hermojaan perusteellisemmin haudutettujen tietolihapatojen ääreen.

Infocrean striimauspakettiin kuuluu web-hd-laatuisen striimin palvelintallenteiden lisäksi vielä paljon hd:mmät tallennuslaitteelle ennen striimiin lähtöä otetut backup-kopiot vain (mahdollisten) siirtokustannusten hinnalla ja täysin vapaasti Infocrea Oy:n puolesta käytettäväksi.

Ihan miten vain: joku herkkupätkä sellaisenaan tai ryyditettynä erikseen kuvattavalla lisämateriaalilla ja vaikkapa grafiikalla. Luovuutta ja mielikuvitustakin saa käyttää:-)

Infocrea haluaa lisätä videofileiden uusiokäyttöä tarjoamalla kesä-elokuussa sovituista vuoden 2017 puolella tapahtuvista jo valmiiksi hyvä laatu/hinta-suhteisista “avaimet käteen” -striimauksista ns. kaupan päälle yhden (1) somekäyttöön sopivan pikapalan (max 2 minuuttia) asiakkaan haluamasta kohdasta: yhtenä palana irrotettu otos ja asiakkaan kanssa sovittu otsikkoteksti (jos siis sellainen halutaan).

  • Infocrea Oy:n striimauspalvelupaketin kuvausta ja hinnoitteluperusteita löytyy osoitteesta 51.fi/ic-tarjouspohja

PS: Hyvä esimerkki striimitallenteen klippien uusiokäytöstä tosi vähällä vaivalla löytyy täältä

Kommentit