Simulcastia YouTubeen

2017-03-18T18:03:48+02:00

Lauantain toivotut: että Livestream Broadcaster Pro striimaa firmware-ohjelmiston päivityksen jälkeen kaikin puolin ok. “Lauantain toivotut” oli assosisaatio, sillä ääntä striimitestiin antoi vanha radio kanavalla, jolla oli kuultavissa myös puhetta. Ja toive oli, että päivityksen jälkeen audio-ongelmaa ei esiinny.

Kun eilen tuli blogia täytetyksi Twitter-upotuksilla, niin tänään sitten käytetään Facebookia:

Kolmisen varttia sitä radion ääntä tuli striimin kautta kuunnelluksi. Eli toimii.

Yhdessä kuvassa näkyvästäkin striimistä ei tosin enää tallennetta löydy. Itseasiassa koko striimisivu tuli dellityksi.

(Koko Facebook-ketjun kommentteineen pääsee katsomaan klikkaamalla upotuksen oikean yläkulman f:ää.)

Seuraavalla testillä samalla laitesetillä toiselle Livestream-sivulle oli tavoitteena varmistaa Livestreamin uuden Simulcast-ominaisuuden toimivuus. Että miten Livestreamiin pistetty webcast menee samalla määritellylle YouTube -livekanavalle (kokeessa omalleni).

Ja toimihan sekin.

Kommentit