Vuoteen 2017 Facebook Livellä

2017-01-15T19:19:12+02:00

Kyllähän Facebook Live aloitti jo viime vuonna, ja itsekin jokusen testiliven tulin varmaan sinne striimanneeksi.

Tänä vuonna sitten jo vakavammin, kun kerran eniten käyttämäni striimausalustapalvelu Livesteream.comkin tarjoaa varsin näppärän tavan toteuttaa teknisesti hyvinkin laadukas Facebook Live ikäänkuin sivutuotteena ns. “kaupan päälle”. Laadukas siis verrattuna monien jo tuntemaankin älykännykkästriimiin.

Joten tilasin heti vuoden 2017 ensimmäisenä arkipäivänä Livestream Broadcaster Pron, jonka FedEx toimitti perille tammikuun 12:ntena. Vielä samana iltana ajoin sillä ensimmäisen pikaisen testistriimin, joka oli ohjattu samanaikaisesti myös Infocrea Oy:n (varsin vajaakäyttöiselle) Facebook-sivulle. Sivun (page) lisäksi ohjaus onnistuu myös mm. ryhmiin (group).

Ja hommahan toimii kuin… no, junan vessa.

Kirjoitin tuoreeltaan pikaisen LinkedIn-postauksen/blogauksen, joka löytyy täältä.

Ja kuten sinne, niin myös tänne:

Jos kiinnostaa tapahtumasi striimaus, niin sivutuotteena saat nyt kaupan päälle erikseen sovittaessa myös sivustriimin Facebook-sivullesi. (Ja kuten ennenkin, striimin voit upottaa myös vaikka yrityksesi etusivulle.)

Alkuun pääsee vaikka yhteyssivun kautta.

(Infocrea Oy on muuten juuri saanut myöntävän vastauksen Innovaatioseteli-hakemukseen. Seteli on tarkoitus käyttää hankkeeseen, jonka tuloksena asiakas mm. saa striiminsä “omalla ilmeellään”. Mutta siitä lisää myöhemmin.)

Kommentit