Ja videomeemi kaupan päälle:-)

2016-01-04T17:58:24+02:00

Striimaus vapauttaa tilaisuuden niin paikan kuin ajankin kahleista: se on katsottavissa tapahtuma-aikaan kaikkialla, mistä nettiyhteys löytyy. Ja sen tallenne koska tahansa jälkikäteen. Jälkikäteen katsomista on omiaan vauhdittamaan “videomeemi”: lyhyt esimerkiksi vision, kärjistyksen tai huumoria sisältävä video tilaisuudesta vähän allalevan tyylisesti

Infocrea Oy tarjoaa striimaamistaan tilaisuuksista “kaupan päälle” yhden videomeemin ns. avaimet käteen tai asiakkaan haluamasta kohdasta striimiä. Lisäksi asiakas saa niinikään kaupan päälle halutessaan kaikki hd-striimiäkin hd:mmät paikalliset backup-tallenteet, joista voi tehdä lisää videomeemejä vaikka kuinka paljon:-)

* * *

(Tuo meemiesimerkki tuli muuten ns. rahi-menetelmällä tehdyksi 11.12.2015 pidetyn Bisnestreffit numeron 122:n kevytstriimauksesta, jolla tuurasin tilaisuuden vakiostriimaajaa hänen esteensä takia. “Kevytstriimaus” tarkoittaa sitä, että käytössä ei ollut ulkoisia mikrofoneja ja muutenkin mentiin enempi ad hoc - että sikäli huono valinta tällaiseen markkinointihenkiseen juttuun - mutta videomeemin perusidea kuitenkin selvinnee:-)

Kommentit