Markkinoinnin tekniikkaa

2015-09-02T16:28:11+03:00

“Striimauskirja. Nyt” -hankkeeseen liittyen kävin striimaamassa Sales Engineerin Finland -yhteisön “Marketing Technology” -iltatilaisuuden esitykset tiistai-iltana 1.9. Meetingpark Kampissa; alla Livestream.comin tarjoama upotusvalikko tilaisuuden tallenteista:

Tuo striimaus oli yhteistyökokeilu kirjoittajakollega Janne Korhosen kanssa; hänen tulevan e-kirjansa aiheena on insinööri myyjänä. Ja ainakin itse uskon vahvasti, että tekniikan (jos jonkin) myynnissä striimaukselle löytyy sovelluskohteita.

Oman kirjani (siis “Striimauskirja. Nyt”:-) tekstiä ei vielä ole kovin paljon syntynyt. Mutta Striimauskirja-striimi #2 on jo aika pitkälle sovittu.

Jos haluat sähköpostiisi tiedon aiheesta ja sen avaajasta sekä striimauksen ajankohdasta, niin käy pistämässä nimesi kirjan “odotuslistalle” (sitoutumatta tietenkään yhtään mihinkään). Itse olen ihan innoissani sen suhteen, mitä kaikkia vinkkejä seuraavalla vieraalla onkaan annettavana mm. antamaan lisää ilmaa striimattujen tapahtumien siipien alle:-).

Kommentit