Mobiilistriimauksen evankelista Striimauskirja-striimissä

2015-08-16T16:01:04+03:00

Striimauskirja-striimi”kanavan” 1. suorassa lähetyksessä perjantaina 21.8.2015 klo 9:30 alkaen kertoo, visioi, vastaa ja kommentoi mobiilistriimauksen pioneeri ja evankelista Kurt “PersonalEU” Linderoos.

“Kurren” yllelinkatulla Bambuser-kanavalla on tätä blogausta kirjoitettaessa kaikkiaan 1227 lähetystallennetta, joilla on yhteensä 52461 katsomiskertaa. Sieltä löytyy mm. valtaosa viime vuosien Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry TIEKE:n Bisnestreffit-aamutilaisuuksista striimitallenteina. Ja suorana lähetyksenä myös perjantaina 21.8.2015 klo 8-9 115. Bisnestreffit aiheenaan “Digi-id” eli digitaalinen identiteetti. Eli erittäin mielenkiintoisesta aiheesta ensin kaksi napakkaa 10 minuutin alustusta ja sitten kysymyksiä ja keskustelua.

Perjantaiaamuna 21.8.2015 kello 8 kannattaa siis virittäytyä ym. PersonalEU-Bambuser-kanavalle (ja antaa Twitterissä hashtagin #bisnestreffit laulaa).

Ja pienen kahvi- (ja striimivirittelypaussin) jälkeen ehdottomasti siirtyä kello 9:30 Striimauskirja-kanavalle ja kysyä ja kommentoida mobiilistriimauksesta Twitter-hashtagilla #striimauskirja. Kysymyksiin ja kommentointiin on käytettävissä myös Todaysmeet.com/striimauskirja-1 (Keksi tunnus (nickname), liity (join) ja kysy/kommentoi.).

Alla Livestream.comin tarjoama ns. upotus (embed), joka muuttuu eläväksi striimin alkaessa:

Striimauskirja?

Vuoden loppupuolella on tarkoitus ilmestyä e-kirja “Striimauskirja. Nyt” avaamaan sitä, miksi ja miten tilaisuus kannattaa toteuttaa suorana videolähetyksenä netissä. Ja vähän yleisemminkin tapahtumien digitalisoinnista ja kaikesta, mikä siihen liittyy. Jos kirjan aihepiiri kiinnostaa, käy antamassa sähköpostiosoitteesi kirjan tiedotelistalle täällä. Saat syksyn aikana sähköpostiisi silloin tällöin vinkkejä ja tietoa striimaukseen liittyvistä aiheista ja myös Striimauskirjan etenemisestä.

Kommentit