Striimauskirja. Nyt

2015-07-28T18:13:45+03:00

Tai ei siis nyt “Nyt”, vaan joskus loppuvuodesta. Ellei vasta vuodenvaihteen tietämillä tai kenties vasta ensi vuoden alkupuolella.

Tuli nimittäin keväällä aloitetuksi e-kirjaprojekti, joka heinäkuun loppupuolella tuotti mm. tällaisen Livestream.com -striimi- ja tallennezydeemin:

Tuohon yo. upotukseen tulee tämän blogauksen kirjoitushetkellä vain otsikon kirjaprojektin lanseeraussivun… no, jonkinlainen mainosvideo (että yo. upotukseen tulisi edes jotain varsinaiselta Livestream-sivulta:-).

Tuolle striimisivulle on kuitenkin tarkoitus loppuvuoden aikana tulla suoria lähetyksiä, joissa aiheena on… niinpä niin: striimaus. Koska ja mitä, siitä saat tiedon ainakin jos käyt ilmoittautumassa Striimauskirja. Nyt” e-kirjan vinkki- ja odotuslistalle osoitteessa striimauskirja.launchrock.com. Saat samalla tietoa siitä, miten itse kirjaprojekti etenee Digivallankumouksen e-kirja Mastermind III -kurssi tekopuitteenaan.

Tuo blogauksen yläosan upotus muuten muuttuu eläväksi “netti-tv:ksi” sillä hetkellä, kun striimattava tilaisuus joskus jossain alkaa.

Edit 14.8.2015: Ensimmäinen edes hieman asiallisuutta tavoitteleva blogaus Striimauskirja-hankkeesta ilmestyi Infocrean Uusisuomi.fi:n Yrityskanava-blogissa eilen eli 13.8.2015: http://infocrea.palvelut.uusisuomi.fi/2015/08/13/oma-tilaisuus-suorana-nettivideona/

Kommentit