Eläviä hetkiä kesällä 2015

2015-06-19T12:49:42+03:00

Tuohon ylläolevaan livestriimi-ikkunaan voi juhannuksesta 2015 eli perjantaista 19. kesäkuuta lähtien tulla milloin vain mitä vain. Mitä on ehtinyt tulla jo aikaisemmin, näet klikkaamalla oikean alareunan “More on Livestream.com”

No ok, heti meni liioitteluksi. Testailusta tässä lähinnä on kysymys.

Aikomus on testailla kännykkää (Samsung Galaxy S5 Elisan 4G-SIMmillä) ad hoc -striimauslaitteena, mahdollisesti tai ainakin toivottavasti audion parannusta erilaisilla mikrofoneilla yms. näissä striimauksissa sekä myös ylläolevan kaltaisen upotuksen toimivuutta striimisarjan… no, mediana. (Eikä upotus niin hyvin toimi, kts. blogin ensimmäinen kommentti:-)

Toki tuohon yo. ikkunaan voi joskus tulla elävää kuvaa paremmallakin videokameralla otettuna, jos innostun testaamaan komboa Canon XA25 + Teradek VidiU + SGS5:n 4G-yhteys wlanilla VidiU:lle jaettuna.

Kommentit