Demo suorasta lähetyksestä omalla sivulla

2015-03-04T23:56:33+02:00

Kun livelähetys alkaa, allaoleva ikkuna herää eloon:

Edit (tapahtuman jälkeen):

Ja heräsi myös, vaikka hieman oli kiirettä pystyttää ennen aamiaisen alkamista klo 7:00 antennivahvistettua 4G-yhteyttä jakava “paikallisverkko” ja valmistella striimiyhteys kuntoon sen kautta. Kamera oli siis miehittämätön eli ns. kylmä, enkä itse muistanut asettua järkevämmin paikkaan, jonka olin kameralta katsonut eli screenin ja BNI-scroll-upin väliin vaan törötin screenin ja kameran välissä eli näyn lähinnä mustana profiilina:-)

Olen muiden BNI Premium Helsinki -partnereiden vastaavia 10-minuuttisia kuvannut YouTubeen tälle listalle.

Edit 2 (vielä enemmän tapahtuman jälkeen):

Todistaakseni videostriimin toimivuuden myös kännykällä:

Kommentit