Suositusmarkkinointia ja verkostoitumista oikein olan takaa

2015-02-08T16:38:46+02:00

Torstain ja perjantain 5.-6. helmikuuta aamut olivat täynnä kiireistä suositusmarkkinointi- ja verkostoitumispöhinää - ja sen videointia ja striimausta eli suoratoistoa.

Torstaina BNI Premium Helsinki piti kasvupäivä-aamiaiskokouksen ravintola Arabianrannassa Hämeentie 135:ssä klo 7-8:30.

Olen itse Premium-partneri eli toiminnassa mukana. Runebergin päivän kasvupäiväaamiaistilaisuudessa tallensin menoa videolle, ja tuloksia on nähtävissä ylläpitämälläni BNI Premium Helsingin YouTube-kanavan alle “upotetussa” (embed) soittolistassa:

(Listalla on viisi erillistä lyhyttä videota, joista pääsee valitsemaan klikkaamalla valikon esiin kohdasta “soittolista”. Suositusmarkkinoinnista eli BNI:stä kiinnostuneiden kannattaa katsoa ainakin, mitä Paula Hovavilla ja Ari Holmilla on sanottavaa.)

Perjantaiaamuna 7:30-10:30 oli vuorossa Verkostoidu.net-tilaisuus Hotelli Presidentissä Helsingin ydinkeskustasssa. Tässä tilaisuudessa Infocrea Oy oli mukana yhteistyökumppanina eli pienellä osastolla (roll-up ja pieni pöytä:-) striimausta demoamassa ja juttelemassa.

Hotelli Presidentistä tapahtuvaa suoraa lähetystä pääsi varsinaisen striimisivun (nyt jo tallennesivu) lisäksi katselemaan blogauksesta täällä Infocrea Oy:n omalla saitilla sekä Uusisuomi.fi:n Yrityskanavalla. Niissä näkyy nyt jälkeenpäin sama videovalikko joka on myös tässä alla, mutta tapahtuman aikana samassa ikkunassa näkyi suora lähetys Hotelli Presidentistä.

(Erillisiä klippejä pääsee selaamaan klikkaamalla “Watch again” minkä jälkeen kuvan viereisillä nuolenpäillä voi valita klipin ja käynnistää sen kuvan keskellä olevasta videonkäynnistysnuolesta.)


Jos kiinnostaa oman seminaari- tms. -tapahtumasi striimaus ja tallennus, suorien lähetysten ja tallenteiden näkyminen omilla sivuillasi (tai tosiaan vaikka Uusisuomi.fi:n Yrityskanavalla), sosiaaalisen median hyödyntäminen ennen tilaisuutta, tilaisuuden aikana ja tilaisuuden jälkeen lisäämään mielenkiintoa sitä ja asiaasi kohtaan tai vaikka tilaisuuteen liittyvä mediatiedottaminen, niin ota yhteyttä.

Jarmo Lahti, Infocrea Oy

Kontrollinäyttö, mikseri- ja videomuunninkortit sekä kontrolliläppäri

PS. Ym. tapahtumissa oltiin liikkeellä kaikkein kevyimmällä kenttäkokoonpanolla: kamera, jalusta ja striimauslaite. Presidentissä oli seminaarissa lisäksi käytössä langaton kaulusmikrofonisetti. Varustukseen kuuluu kuitenkin useampiakin kameroita, videomikseri Atem Production Studio 4K sekä myös mm. projektoreilta videokuvan mikserille “kaappaamaan” pystyvä muunnin, Teranex 2D Processor (oheisessa kuvassa vm. laitekokoonpano kotikonttorin pöydällä:-) - kuva isompana täällä.)

Kommentit