Videoterveiset seminaarisi yleisölle

2014-12-04T13:30:26+02:00

Onko yrityksesi järjestämässä asiakas- tai muun seminaarin joulu-, tammi- tai helmikuussa? Jos, etkä ole vielä miettinyt seminaarin vapauttamista ajasta ja paikasta videosuoratoiston eli -striimin ja tallennuksen avulla, niin vielä ehtii miettiä.

Kutsu Infocrea käymään tsekkaamassa seminaaripaikan soveltuvuus striimaukseen, ja otetaan samalla videolle ainekset minuutin, max parin videotervehdykseen seminaarin potentiaaliselle yleisölle. Ja keskustellaan striimauksesta vaikka enemmänkin.

Tuo seminaari”teaseri” tulee “kaupan päälle” - vaikka ei kauppaa tulisikaan eli et loppujen lopuksi striimaukseen (jostain kumman syystä) päätyisikään. Syitä päinvastaiseen eli striimaukseen on ainakin täällä.

Tämä kokeiluluontoinen tarjous on voimassa helmikuun loppuun asti ja koskee pääkaupunkiseudulla tapahtuvia tsekkauksia ja videoterveisiä kuvaamisineen, editointeineen ja nettijulkaisemisineen.

Kommentit