Arvokas vanhuus -striimi ja sen viittomatulkinta

2014-10-31T22:36:39+02:00

Arvokas vanhuus: Moninaisuus näkyväksi -seminaarin striimi ja sen viittomatulkinta samalla sivulla:

Arvokas vanhuus - Moninaisuus näkyväksi:

(Ylläolevan “upotuksen” tallennevideot löytyvät “kuvateksteineen” varsinaiselta striimisivulta.)

Edit 5.11.2014 klo 14:

Ylläolevan varsinaisen striimin upotuksen alla oli livestriimin ajan sen viittomatulkkaus, mutta tekijänoikeus-, Kelan korvauskäytäntö- yms. -syistä vain todellakin liven ajan eikä viittomastriimiä myöskään tallennettu missään vaiheessa millään tavalla.

Livestream.comin konesalissa New Yorkin Manhattanilla oli tapahtuman aikana toimintakatkos, minkä takia tallennesivun saaminen katsomiskuntoon kesti selvästi tavanomaista kauemmin.

“#Moninaisuus2014”-seminaari sai muutenkin Mr. Murphyn erikoishuomion: salin äänentoistojärjestelmästä oli tarkoitus ottaa laadukas audio kameran XLR-liitäntään, mutta jossain kohtaa ketjua kameralle vietyyn ääneen tulikin paha häiriö ja käytettävissä olevan ajan puitteissa häiriön syytä ei ollut mahdollista etsiä tai striimi olisi jäänyt pystyttämättä. Joten äänet otettiin puhuja”pönttöön” viedyllä langattomalla mikrofonilla, ja valitettavasti äänen laatutaso jäi tällä ratkaisulla varsin matalaksi.

Infocrea Oy pahoittelee niin omasta kuin myös Livestream.comin puolesta.

Kommentit