Uutta webiä pukkaa

2014-08-12T23:48:19+03:00

Jos joku olisi sattunut eksymään tänne beta.infocrea.fi -saitille, niin olisi ehkä huomannut, että infocrea.fi taitaa olla uudistumassa.

Näin tosiaan on. Infocrea Oy:n osakas ja sen käyttämän webteknologian kehittäjä o.t.o. Pyppe sai ylipuhutuksi, ja infocrea.fi on vaihtamassa Drupal-pohjalta mm. responsiivisuuden ym. modernit jutut suhteellisen helposti mahdollistavaan Jekyll-toteutukseen.

Muutamia päiviä tässä ehkä vielä menee, ennenkuin nimipalvelussa (www.)infocrea.fi tuokin tänne nykyiseen beta.infocrea.fi:hin ja nykyinen www.infocrea.fi muuttuu vaikka old.infocrea.fi:ksi.

Nimittäin pitää vielä opetella hieman tätä uutta arkkitehtuuria ja prosesseja sekä ulkoasusyntakseja. Kuten mm. miten tänne upotellaan (embed) erilaisia juttuja, kuten “Esimerkki”-blogauksessa Facebook- ja Twitter-statuksia. Etenkin live- ja muiden videoiden upotukset pitää saada rutiiniksi.

Kommentit