Infocrea striimasi Talent Megatreffit nettiin

2014-05-28T21:26:29+03:00

LinkedInin yli 32´000 jäsenen ryhmä "Talent Pool Finland" järjesti 27. toukokuuta jo toisen kerran Talent Megatreffit. Stadionin Monitoimitilaan mahtui vain 120 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten tilaisuus suoratoistettiin netissä osoitteessa https://new.livestream.com/Infocrea-fi/Talent-Megatreffit-2014.

Kannattaa käydä katsomassa yo. linkin takaa esitykset: monipuolista työnhaku-, henkilöbrändäys- yms. -asiaa.

Striimin tarjosi Infocrea Oy ja 4G-kaistan riittämisen hd-striimaukseen CloudStreet - näinkin suuri osanottajajoukko voi muuten kuormittaa tukiasemaa niin, ettei kaistaa striimille enää jääkään tarpeeksi.

Koska Infocrea - no, yllekirjoittaneen kautta - kerrankin pääsi näkymään sponsorilistalla, niin upotetaanpa tähän tilaisuuden avaus (-:

Kommentit