ScreenFlow:lla helposti vaikka esittely- tai opetusvideo

2014-04-11T18:41:49+03:00

Sain Facebookissa muutama päivä sitten vinkin nipusta Mac-ohjelmia 19,90 dollarilla. MacHeistin tarjous oli sellainen, josta ei voinut kieltäytyä: 10 nimellisarvoltaan yhteensä 1786 dollarin hintaista ohjelmaa tosiaan 19,90 dollarilla - ja siitä hinnasta vielä 10 prosenttia luvattiin menevän hyväntekeväisyyteen.

Ehdin asentaa vasta yhden ohjelman eli otsikossa mainitun ScreenFlown. Ja kylmiltään tehdä sillä yhden nauhoituksen, jossa käynnistän videon ITstriimIT-Livestream-saitiltani, avaan sen täysruudulle ja lopetan. Ja siirryn sitten näyttämään saman tapahtuman videosivua upotettuna tänne omille sivuilleni blogiin:

ScreenFlow-videon nauhoitus oli helppoa, samoin nauhoitteen editointi ja julkaisu YouTubessa. Luulenpa, että sillä tulee tehdyksi muutama esittely/perehdytysvideo vaikkapa tosiaan näistä striimauksista ja niiden & tallenteiden julkaisuista.

Kommentit