Yrityskanava Uusisuomi.fi:hin

2014-03-14T14:35:12+02:00

Kävin 7. helmikuuta Verkostoidu.net -tilaisuudessa Astoria-salissa Roballa.

Yksi keskusteluaihe oli Uusisuomi.fi:n yrityskanava eli yrityksille suunnattu WordPress-pohjainen blogialusta. Jolle tehdyistä jutuista kuulemma tehdään tai tapahtuu nostoja uusisuomi.fi:n etusivulle, minkä tuloksena puolestaan yritys saa näkyvyyttä. No niinhän siinä kävi, että jonkin aikaa tapahtuman jälkeen minulle soitettiin ja sain Yrityskanavasta tarjouksen, johon tartuinkin.

Parin ensimmäisen koejutun perusteella Yrityskanava on helppo perustaa ja luoda sinne artikkeleita. Ja myös katsella mm. minkä verran kävijöitä omalla kanavalla on minäkin päivänä käynyt ja kuinka kauan keskimäärin he ovat aikaa siellä kuluttaneet. Pitänee alkaa kokeilla oikeammankin sisällön tuotantoa sinne.

Pieni anekdootti, joka kertoo Yrityskanavan rakentajista ja heidän palvelustaan jotain. Käyttämäni Livestream.com -striimipalvelun tuki kertoi, että WordPress-blogeihin muualle kuin wordpress.com -domainin alla Livestream-videoiden upotuksia ei pysty tekemään. Vaan kun tämän haasteen heille annoin, niin parin päivän päästä kertoivat syntaksin, jota käyttämällä upotuksen pitäisi onnistua. Ja onnistuihan se.

Yrityskanavalle on muuten luotu suosittelumarkkinointisysteemikin, jota käyttämällä suosittelija (kuten vaikka Infocrea Oy eli minä) saa jotain hyvää, jos hänen lähettämänsä suosittelun perusteella joku ottaa Yrityskanavan käyttöön - ja ottaessaan sen tuon suosittelun kautta käyttöön myös hän saa jotain hyvää, oliko yhden ilmaisen kuukauden tms.

Eli jos kiinnostaa kokeilla, niin kerro privaatisti jotain kautta sähköpostisi niin pistetään kutsu tulemaan.

Samassa Astoria-salin tilaisuudessa juttelin myös Hermann Alatalon kanssa ja sen juttutuokion perusteella olen mukana perusteilla olevassa BNI Premium Helsinki -kuviossa. Ko. ryhmässä on vielä tilaa sekä uusille jäsenille että myös vieraille. Sama juttu: jos kiinnostaa käydä tutustumassa jonain torstaiaamuna varhain,  niin privaviestiä johonkin yllelinkattuun osoitteeseen ja lisätietoa & kutsu tulee.

Kommentit