Onko tapahtumasi piilotettu aarre?

2014-02-17T09:52:34+02:00

Seminaari on paljon käytetty ja hyväkin tapa asioiden edistämiseksi.

Kun seminaaria varten on esitykset tuunattu kohdalleen, niin tapahtumaa ei kannata jättää vain paikalle pääsevien tai ehtivien piilotetuksi aarteeksi. Kun tilaisuus suoratoistetaan eli striimataan hd-laadulla nettiin, vapautetaan tilaisuutta paikan kahleista. Striimin tallenteet puolestaan vapauttavat kohdeyleisöä ajasta.

Jotkut Infocrean striimiasiakkaat eivät ole jättäneet tilaisuutensa striimiäkään piilotetuksi aarteeksi, vaan ovat levittäneet sanomaa siitä niin sosiaalisessa mediassa kuin omilla nettisivuillaankin.

Nyt Infocrea on kumppanoitunut Piilotetun Aarteen eli Johanna Janhosen kanssa tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden kehittää tilaisuuksiensa ja niiden suoratoistojen ja tallenteiden hyötykäyttöä sosisaalisessa mediassa maksimiinsa ennen tilaisuutta, tilaisuuden aikana ja sen jälkeen.

Kysy lisää Johannalta tai Jarmolta.

Kommentit