Näin asiakkaat hyödyntävät striimauksia omilla sivuillaan ja somessa

2014-02-16T16:32:33+02:00

- DIGILE Oy:n, Teknologiateollisuus ry:n ja Verkkoteollisuus ry:n Etlatiedolta tilaama Digibarometri 2014 julkistettiin Musiikkitalon Black Box -auditoriossa 6.2.2014. Kun tilaisuus kello 13 alkoi, käynnistyi myös livestriimi Digibarometri.fi -sivulla. Ja siitä myös kerrottiin kuumana käyneellä

#digibarometri2014 -Twitter-hashtagilla. Tilaisuuden jälkeen sivulla ovat näkyneet kevyesti editoidut striimitallenteet. Varsinainen Livestream.com -tapahtumasivu on täällä.


Rakennusliiton Elävänä Eläkkeelle! -kampanjan Bottalla 10.2.2014 pidetyn lehdistötilaisuuden striimi (tuolla kevyteditoidut tallenteet) oli tapahtuman aikana upotettu kampanjan nettisivulle elävänäeläkkeelle.fi ja myös sitä vauhditettiin Twitterissä:

Lehdistötilaisuuden Livestream-striimin tallennesivu on osoitteessa new.livestream.com/ITstriimIT/Elavana-elakkeelle


Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n IT-standardoinnin tilaisuuksia on striimattu jo niin paljon, että vuoden 2014 ensimmäisessä IT-standardoinnin uutiskirjeessä 30.1. kerrottiin suoratoistoistot on kerätty löytyväksi omalta sivultaan www.sfs.fi/it/suoratoistot.


Tieto- ja viestintäteknologian strategisen huippuosaamisen keskus Digile on striimauttanut useita seminaarejaan, mm. Digile Foresight Seminar 2013:n, josta kertovalta sivulta löytyy heti alussa linkki striimitallennesivulle.


Projektiyhdistys ry. on kerännyt striimattujen tilaisuuksiensa tallennekoosteet omalle sivulleen


Valtiovarainministeriön Avoin hallinto- ja VATU-hankkeissa on striimattu useita tilaisuuksia, linkit striimeihin on tiedotettu etukäteen ja tallenteet löytyvät nekin hankesivujen kautta.


PS: Infocrean uusi kumppani Piilotettu aarre/Johanna Janhonen tietää, miten sosiaalinen media valjastetaan hyötykäyttöön.

Kommentit