Palkata vai verkostua - kas siinä pulma

2014-01-30T10:46:18+02:00

Yrittämisen yksi ikuisuuskysymyksiä on aina ollut palkkaaminen. Ja tuon asian pähkimisen vaihtoehdoksi yhä useammin on tarjolla verkottuminen eli kysymys on jatkuvasti entistäkin ikuisempi.

Hetkyn (eli HElsingin TietojenKäsittely-Yhdistys ry:n) Yrittäjyys-verkosto tarjosi eilen illansuussa mainion paketin pähkimistä helpottamaan. Tai no, ehkä tekemään siitä vielä pähkäisempää, kuinka vain:-)

Mutta kuten yhteenvedonomaisesti molempia vaihtoehtoja sopimusten/sopimisten ja juristin näkövinkkelistä valaissut Tiina Ashorn Juridia Oy:stä esityksensä loppupuolella kiteytti: asioita joutuu joka tapauksessa miettimään - parempi olisi miettiä etu- kuin jälkikäteen.

Yrittäjyys-verkoston jäsenenä ja Hetkyn johtokunnan "mentorina" verkostolle striimasin ns. pro bono tilaisuuden kokonaan; tulipa samalla testatuksi Keilaranta 1:n kokoustiloissa Elisan 3/4G -verkon sriimauskelpoisuus. Striimi kulki hyvin; valitettavasti ei ollut aikaa hoitaa audiopuolta priimakuntoon (etenkään "näillä liksoilla":-). Tallennesivu:

https://new.livestream.com/Infocrea-fi/Yrittajyysverkosto-2014-01-29

Kommentit