Ubiikkiuden tuloksia dokumentoimassa

2013-10-03T20:53:00+03:00

Tänään olin töissä Tekniikka 2013 -tapahtumassa, tallentamassa tilaustyönä videolle kahta tilaisuutta.

Iltapäivän alkupuolella (13:00-15:30) ECT Forumissa oli esillä Tekesin Ubicom-ohjelma tulosseminaari. Henkilökohtaisen pikadokumentointini siitä tein Facebookiin ja Flickriin:

Vain puoli tuntia myöhemmin olin paljolti saman asian äärellä Ubicomin ja OSKE Osaamiskeskusohjelman Jokapaikan tietotekniikan klusterin yhteisessä ohjelmien päätös- ja katse tulevaisuuteen -kutsutilaisuudessa. Ja sama toimeksianto eli tilaisuuden esitysten videotallennus. Siitäkin lyhyesti Facebookissa:

Noiden kummankin Facebook-avauksen kommenteissa on linkki pieneen kuvasettiin Flickrissä. - Etenkin jälkimmäisen tapahtuman kuvasetin muutamasta kuvasta yksinään saisi muuten helposti teknologia/talous -uutisen.

(Tänään pidettyjen esitysten videotallenteita kannattaa parin päivän sisällä etsiä YouTube-tunnuksen UbicomFinland videoista.)

Kommentit