Sulautetun tietotekniikan merkitys Euroopalle?

2013-10-04T10:29:47+03:00

Eiliseen blogaukseen viitaten upotan (tai sulautan, embed) tähän alle yhden videoimani esityksen muutaman still-kuvan.

Tekesin Ubicom – Sulautettu tietotekniikka- ja OSKE Osaamiskeskusohjelman Jokapaikan tietotekniikan klusteri järjestivät yhteisen ohjelmien päätös- ja katse tulevaisuuteen -kutsutilaisuuden osana kansallisia Teknologia 13 -messuja Helsingin Messukeskuksessa. Tuossa tilaisuudessa ARTEMIS Industry Associationin puheenjohtaja Heinrich Daembkes piti keynote-esityksen "The future of embedded systems in Europe: The new ARTEMIS SRA". Sitä videolle kuvatessani napsin samalla kameralla stillejä, jotka nyt ovat siis Flickrissä:

IMG_0820

Esityksen videotallenne löytynee lähiaikoina UbicomFinlandin YouTube-kanavalta.

Eiliseen Facebook-"kuva-arvoitukseen"

ei ole tullut tätä kirjoittaessani yhtään vastausta. Mutta siinähän tosiaan seminaarin virallisen osuuden jälkeen Heinrich Daembkes ja Artemis-työssä vahvasti mukana oleva VTT:n Tatu Koljonen keskustelevat.

Tatu Koljonen kuvaili Artemisin merkitystä Suomelle viime keväänä Brysselissä mm. näin:

Tatu Koljonen, VTT: Artemis ja Suomi from Infocrea on Vimeo.

Kommentit