Standardimenoa

2013-10-20T12:22:59+03:00

Tuoreinta eli perjantaina 18.10. ilmestynyt Talouselämää viikonvaihteessa lukiessa lehden välistä tippui lyhyen kantaman etiäinen: Suomen Standardisoimisliitto SFS:n Kasvua standardeilla -lehtinen:

"Etiäinen" siinä mielessä, että maanantaina kävin Tekniikan Journalistit Presstek ry:n excursiolla SFS:ssä, missä toimitusjohtaja Pekka Järvinen ja tiedottaja Jyrki Alanko briefasivat ja keskustelivat standardeista toimittajien kanssa. Kokeilin tilaisuudessa striimausta Galaxy Cameran wlan-yhteydellä. Wlan-tukiasema puolestaan oli SGS3 4G -kännykkäni, joka jakoi Elisan mobiiliyhteyttä 4G-SIMmillä:

(Kalvoista ei valitettavasti saa mitään selvää. Ne jaettiin paperiversiona, 6 kalvoa per A-nelonen. Turhaan tuli niitä kuvatuksi, mutta kun kokeiltiin niin kokeiltiin. (Striimisivullta löytyy linkit kalvojen valokuviin, joista melkein saa selvääkin.)

Tuosta SFS:n 8-sivuisesta lehtisestä osui muuten silmään juttu otsikolla Innovation networks, aiheena liiketoiminnan konsultointipalvelujen ostamista ja myyntiä helpottava standardi. PIstetäänpä se vielä kuvana tähän:

Kappas vaan, jutussa ei kerrota standardin tarkkaa nimeä tai numeroa... No, löytyy SFS:n sivuilta haulla "liikkeenjohdon" eli tässä: http://www.sfs.fi/ajankohtaista/uutiset/johdon_konsultointi_sai_pelisaannot.1313.news

Kommentit