Esineiden Internet on mammuttimaisten lukujen juttu

2013-10-09T20:35:25+03:00

Sattui tänään silmään @EricssonLabs:in twiitti:

ja kävin lukemassa siihen linkatun IEEE-jutun.

Jutussa vedottiin Ciscon esittämiin IoT (Internet of Things, esineiden Internet) lukuihin, mistä saan perusteen linkittää tai oikeammin upottaa tähän viime maaliskuisen striimaukseni ICT Exposta Tietotekniikan Liiton tilaisuudesta. Suomen Ciscon toimitusjohtaja ja Tietotekniikan liiton hallituksen puheenjohtaja Esa Korvenmaa pistää pöytään melkoisia (dollari)lukuja:

Viime viikolla tallensin sitten videolle Tekesin Ubicom-ohjelman tulosseminaaria Tekniikka 2013:n yhteydessä pidetystä ECT Forumiista. Ubicom-seminaarin kaikki esitykset löytyvät UbicomFinlandin YouTube-kanavalta. Tähän alle upotan sieltä IoT:hen kiinteästi liittyvän Oulun yliopiston Erkki Harjulan esityksen "Skaalautuvat machine-to-machine (M2M) -verkot ja palvelut", jossa mennään konkreettisempaan tekemiseen ja tekniikkaan:

Kommentit