Yrittäjä, markkinointi ja verkkomarkkinointi

2013-09-20T12:10:17+03:00

Hetkyn eli Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistyksen (Tietotekniikan liiton suurin yhdistys) Yrittäjyys-verkoston eilisessä tapahtumassa Tekniskanilla oltiin yrittäjyyden erään tärkeän perusteeman eli markkinoinnin äärellä.

Olen itse kaikkien ym. yhdistysten jäsen ja Hetkyssä sekä Yrittäjyysverkostossa tänä vuonna mukana ydintiimeissäkin. Siksikin striimasin eilisiltaisen tapahtuman ihan "pro bono" livenä nettiin. Jo samana iltana live tosin muuttui kevyesti editoiduiksi (erillisiksi klipeiksi eroteltujen esitysten alun ja lopun sekä "thumbnail-kuvan asettelu) tallenteiksi tapahtumasivulla.

Tähän alle "upotan" (embed; mahdollisuus löytyy yo. sivun ko. videoista kenelle tahansa) paitsi demona myös ihan asiasisältönsä vuoksi illan varsinaiset kaksi esitystä eli MARKin Lauri Sipilän esityksen "Johdonmukaista markkinointia yrittäjille 2013":

Lisäksi lopuksi yrittäjänä yritän verkkomarkkinoida palveluksiani sen verran, että normilaskutuksellakin striimausten ja muun sisällöntuotantoni hinta/laatu -suhde on erittäin kilpailykykyinen. (Ja laatu helposti tätä esimerkkiä parempi, jos esimerkiksi käytettävissä on tapahtumapaikan audiojärjestelmän ääni suoraan kameraan - mikrofonejakin toki löytyy, mutta niitä ei tällä kertaa ruvettu aikataulunkaan vuoksi säätämään - ja screenin/projektorin tekniikka suosii videointia paremmin). Lisätietoa palveluksistani täällä.

(Tuosta upotuksesta (embedding): lähes kaikista video- ja monesta muustakin palvelusta löytyy jakamis- (share) -mahdollisuus ja sen alta embed, jonka kokoakin yleensä pääsee säätämään. Tuo koodi sitten vain copypastetaan sen oman blogauksen html-koodin sekaan oikeaan paikkaan. Parin harjoittelukerran jälkeen helppoa kuin heinänteko.) 

Kommentit