Syksy saa, toivottavasti minäkin - vaikka striimauskeikkoja:-)

2013-08-31T16:26:54+03:00

Olen toki videokameran takaa jo useaa mielenkiintoista tilaisuutta katsellutkin, jokunen on striimattukin.

Jo pari viikkoa sitten eli tiistaina 20.8. olin kuvaamassa Sitran Terveyspalvelut 2020 -ideointityöpajaa ravintola Sipulissa Helsingin Katajanokalla.

Tilaisuus päätettiin kalkkiviivoilla jättää striimaamatta ja katsottiin tallentamisen ja tallenteiden myöhemmän linkkaamisen sopivissa yhteyksissä riittävän. Sitra näkyykin ainakin työpajan ryhmätöiden tulosten yhteenvetovideota jo käyttäneenkin sivuillaan; tätä kirjoitettaessa näkyy Youtubeen linkattuna kuvana tällä sivulla.

Sama video "omasta Youtubestani" "upotettuna" (embed) tähän alle:

Terveyspalvelujen ja niiden myötä kansanterveyden kehittäminen on muuten niitä oleellisimpia juttuja, joilla työssäjaksamista ja pidempiä työuria edistetään ja toisaalta kevennetään kestävyysvajetta myös vanhustenhuollon puolella. Tuli vain mieleen tästä hallituksen rakennepoliittisesta kannanotosta, joka on tällä viikolla ollut kovasti esillä ja keskusteltavana.

Saman viikon torstai ja perjantai 22.-23.8 menivätkin sitten täyspäiväiseen striimaamiseen Musiikkitalolta, missä vietiin läpi pohjoismaisen Arts and Audiences -konferenssin tämänvuotisen Helsinki-vuoron asiaosuus, jonka siis striimasin ja tallensin. Sisällöltään tilaisuus ehkä meni hieman omien "mukavuusrajojeni" ulkopuolelle, vaikka kiintoisaa olikin seurata esityksiä ja paneelikeskusteluja striimatessa - kiitos vain Suomen tapahtuman tuottajalle Wiikkiksen Riikka Wallinille mielenkiintoisesta keikasta.

Upotan tähän alle tuolta yllelinkatulta striimi/tallennesivulta sen osuuden, jossa Jon Deak New York Philharmonicista alustaa otsikolla "Encouregement and participation" Sibelius-akatemian opiskelijoista kootun yhtyeen esittämänä ja Kaapo Ijaksen johtamana lasten sävellyksiä (taitaa olla ensimmäinen musiikkivideoni, noin 9 minuutin kohdalla alkaa:-):

Seuraavalla eli nyt päättyvällä viikolla 35 striimailin jo selvemmin mukavuusalueelta eli Suomen Standardisoimisliitto SFS:n "Pilvet ja standardisointi" -seminaarista. Jos pilvipalvelut tuntuvat yksinkertaiselta ja helpolta hommalta, niin sellaista ei niiden sellaiseksi saaminen eli mm. alueen standardisointityö välttämättä ole. Kannattaa katsoa vaikka kaikkikin esitykset striimi/tallennesivulta, mistä löytyvät linkit myös pelkkiin "kalvoihin". Tähän alle upotan vain ko. alueen SFS-standardointityötä puheenjohtavan Tiedon Tuomas Nurmelan esityksen:

Ja blogaukseen otsikkoon viitaten:-). (Ei muuten, mutta kun kesähiljaisten aikana tuli firman taloushallinnon sähköistämis- ja ajantasaistusprojektissa testatuksi - ja some-raportoiduksi - lähinnä ostolaskujen kulkua verkkolaskuna. Että onkohan se samanlaista jumppaa myyntilaskujen kanssa. Ensi viikolla käyn kirjanpitäjän opastamana myyntilaskupuolta läpi ja varmaan sen jälkeen tuo some-raporttikin päivittyy.)

Kommentit