Ainutlaatuista kaupunkikulttuuria ja valtava ympäristöteos asuntorakentamisen alle?

2013-08-03T20:11:41+03:00

Kyse on tietenkin Kivinokasta.

Kävimme tänään kävelemässä alueella, ensin kioskilla munkkikahveilla (minä siis) ja sitten katselemassa tämänvuotisen ympäristötaidennäyttelyn. Ja siinä kävellessä ajatukset kiteytyivät tämän blogauksen otsikoksi.

Näpsin myös valokuvia. Paremman kuvaajan ja kuvavalinnan jäljiltä allaolevan kaltainen kuvasetti voisi olla omiaan perustelemaan otsikon sen enemmittä. Mutta vaikka kuvat ja valinta eivät tuon kummempia ole, en kuitenkaan tässä perustele sen enempää.

Kannattaa käydä itse jonain kauniina kesäpäivänä kävelemässä Kivinokka kunnolla läpi. En usko, että pelkästään moisen kävelyn jälkeen pystyy kovin uskottavasti sanomaan, että juuri Kivinokan alue pitää muuttaa standardiksi tai vaikka vähän hienommaksikin asuntoalueeksi.

Kivinokka on syytä tsekata jo tänä kesänä - ja aika pian. Ja sen jälkeen käydä mm. allekirjoittamassa tämä adressi.

20130803_154333

Kommentit