Kyllä livestriimaus etäryhmätyötäkin tehostaa

2013-05-23T12:22:12+03:00

Perjantaina 17.5. Oma Yritys-Suomen asiakasraati kokoontui Helsingissä. Olen ollut ko. raadissa mukana alusta asti. Tällä kertaa ehdotin/kysyin aivan tapaamisen alla, josko tilaisuudesta livestriimattaisiin jotain yleisemmin kiinnostavaa osuutta nettiin asti ajantasaisesti ja myöhemminkin katsottavaksi. Ja sain vihreää valoa ajatukselle Yrityssuomi.fi:n verkkopäätoimittaja Merja Heinoselta. Kun tapahtumapaikan edustajan mukaan striimaukseen toimiva nettiyhteyskin olisi käytettävissä, niin otin striimirepun mukaan ja pystytin striimisetin kokoushuoneeseen ja/mutta:

Tuossa mainitun http://sometime.fi -tapahtuman "sekouksia" olen itse sekä striimannut että osallistunut etänä toisten striimaamiin palavereihin. Ja kaikki niissä niin paikan päällä kuin etänäkin mukana olleet tietävät, millaisia tehoja porukasta irtoaa striimauksen ja verkossa toimivien yhteiseditointi- ja muiden tiimityökalujen avulla irtoaa. Tämän pienen otoksen kuvasin omasta etäosallistumisvinkkelistäni muutamia viikkoja sitten (ei sattunut kuvaan ehkä ihan tuottavinta osaa palaverista, mutta ajatus varmaan aukeaa):

Mutta takaisin Oma Yritys-Suomen palaveriin, josta siis piti tulla striimiä mm. avauksesta yritys/yrittäjäesittelyineen ja ryhmätöiden yhteenvetoineen. Ne kuitenkin tallennettiin ja bonuksena lisäksi Raimo Kangaskosken esitys kehitteillä olevasta yrityksen asiointitilistä, joka tietenkin integroitaisiin tiiviisti Oma Yritys-Suomeen. Esitykset löytyvät tuota kautta:

https://new.livestream.com/ITstriimIT/Yrityssuomi-2013-05-17

Sieltä upotan tähän alle asiakasraadin ryhmätöiden pikayhteenvedot. Ryhmätöissä aiheena oli yrityksen verkostot ja (Oma Yritys-Suomen omatkin) verkostoitumistyökalut:

Kommentit