Mitä seuraavaksi next mediassa?

2013-02-11T20:24:59+02:00

Viime viikolla TIVITin Next Media -tutkimusohjelma järjesti vuoden 2012 tulosseminaarin Finlandia-talolla.

Seminaaripäivän lopuksi ohjelman Focus Area Director, Sanoma Entertainment Oy:n tutkimusjohtaja Eskoensio Pipatti esitti näkemyksiä siitä, mihin suuntaan media-alan tutkimustoimintaa voitaisiin reivata tulevina vuosina:

Next Median vuoden 2012 tuloksista löytynee yhteenvetoa ohjelman sivuilta lähipäivinä. Tulosseminaarin kaikkien esitysten videoinnit löytyvät täältä. Toteutin tuon salin B ohjelman livestreamauksen. Työhuoneiden 21-24 esitykset (alla) tallensivat Videomedia ja Arvotuotanto,

Kyllä Finlandia-talolta seminaarin aikana tweettailtiinkin; kovin kauaa #nextmedia-tweetit eivät välttämättä enää kuitenkaan löydy.

Tuohon LIvestream-sivulta löytyvään tallenneluetteloon liittyen olen new.Livestream.comin tuelle ja myös tukifoorumeilla moneen kertaan ihmetellyt, miksei tekstejä voi mitenkään muotoilla... edes näin:

Huoneiden 21-24 esitysten tallenteet:

Kommentit