Yhdistystoimintavuosi alkaa hetkyilyllä

2013-01-06T17:43:23+02:00

Hetky eli Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistys on Tietotekniikan liiton suurin jäsenyhdistys. Jäseniä yhdistyksessä on nykyisin noin 6000. Näistä yritysjäseniä on noin 240 ja opiskelijoita noin sata.

Tulin Hetkyn jäsenkokouksessa 13.12. valituksi Hetkyn johtokuntaan, ja vuoden 2013 johtokuna pitää maanantaina 7.1. ensimmäisen kokouksensa. Mielenkiintoista nähdä sisältäpäin näinkin suuren yhdistyksen toimintaa ja toivottavasti olla sitä myös kehittämässä esimerkiksi viestintäsaralla ajatellen niin perinteistä kuin sosiaalistakin mediaa. - Ideoita ja terveisiä saa lähettää.

Mielenkiintoisella tavalla siis alkaa vuoden 2013 aktiiviosuus - mennyt viikko oli vielä lähinnä vasta verryttelyä ja lähtökuoppien kaivelua:-). Mielenkiintoisesti loppui myös vuoden 2012 aktiiviosuus, sekin yhdistysrintamalla eli Open Knowledge Finland ry:n perustamiskokoukseen.

Olen mukana myös OK Finlandin strategiatyössä, jonka Adobe Connect Pro-, etherpad-, Trello- jne.yms. -alustoja käyttävästä toimintatavasta ja -prosesseista muuten moni it-alan yhdistyskin voisi varmasti ottaa oppia.

Ja eiköhän sitä niiden muidenkin "omien" yhdistysten toiminnassa tule jotenkin olluksi mukana tänäkin vuonna: Tekniikan journalistit Presstek, Innovaatiojournalismin seura, Tutkivan journalismin yhdistys sekä Tietotekniikan liiton muut jäsenyhdistykset kuten Systeemityöyhdistys Sytyke ja Suomen Internet-yhdistys. Unohtamatta Tulevaisuuden tutkimuksen seuraa ja Suomen Telelääketieteen ja eHealth-seuraa. (Edit: ja ainakin Veronmaksajain Keskusliitto unohtui ensimmäisestä versiosta.)

Ja lopuksi vuoden ensimäinen video, peräti opetussellainen:

Kommentit