Vuoden viimeisiä videointeja

2012-12-20T15:13:16+02:00

Jäänyt näköjään omaan blogiin raportoimatta aika monta ihan mielenkiintoistakin tilaisuutta, joita olen ollut striimaamassa tai muuten videoimassa.

Sitten tuon edellisen tässä blogissa mainitun eli FinnONTOn päätösseminaarin (josta siis otin vain stillkuvaa äänellä elävöitettynä) striimasin TIEKEn, Suomen Internet-yhdistyksen, EFFIn, Suomen Standardoimisliiton ja IKI ry:n "Digitaalinen kirjallisuus. Nyt." -tilaisuuden 28. marraskuuta. Kannattaa tsekata videot ja/tai kalvot vielä näin lähes kuukautta myöhemminkin.

Joulukuun 11. päivän aamupäivä puolestaan meni seuratessa ja striimatessa valtiovarainministeriön ja Tieturin julkishallinnon edustajille tarkoitettua kokonaisarkkitehtuurin yleisesittely -koulutustilaisuutta Kuntatalolla.

Tuorein videointi on oikeusministeriön demokratia- ja kieliyksikön järjestämästä kansalaisaloite.fi -tiedotustilaisuudesta Kampin Sähkötalossa 13. joulukuuta.

Niin, ja noiden tilaustöiden lisäksi kokeilin "pro bono" kännykkästriimausta Hack & Hackers Helsingin meetupista Painobaarissa 12. joulukuuta. Samsung Galaxy SII:n Livestream-sovelluksella striimattu Mikko Hyppösen "Milware - haittaohjelmat valtioiden käytössä" -esitys pääsi jopa linkiksi YLEn uutiseen (jossa striimiä oli käytetty lähteenä). (Otin sen kännykkästriimin lisäksi kuvaa myös oikealla videokameralla eli Canon XA10:lla - linkit YouTube-videoihin löytyvät edellälinkatusta Livestream-eventistä.)

Tulin tosiaan syksyn aikana "ideoineeksi" tuollaisen kuukauden mittaisen Infocrea Ad Hoc" -"eventin" ajatellen kaikenlaisia satunnaisempia omia striimauksia. Saa nähdä, josko sitä saisi tuotteistetuksi hieman pidemmälle ensi vuonna.

Kommentit