Viestintäkasvatusta ja singulariteettia Humanismin toisena päivänä

2012-11-18T14:48:08+02:00

Kävin kuuntelemassa Humanismin päivien toisenkin päivän lounastaukoon asti.

Kuten eilenkin, kuvasin Canon PowerShot S95 -digipokkarilla esittäjiä ja heidän kalvojaan ja tallensin puheet Zoom H1 -digitallentimella. Ja rakensin kahdesta ict-alaa liippaavasta esityksestä Quickpreset, jotka "upotin" tuohon alle.

Marja-Liisa Viherä Toivottu elämäntapa tekniikan kehityksen ajurina

Anders Sandberg "Outstripping Our Feeble Powers - Why we are bad at judging how hard AI problems are" + "Will the Real Singularity Please Stand Up?"

(Sandbergin esitys lauantailta siirrettiin sunnuntaille)

Humanismin päivillä oli muitakin mielenkiintoisia esitelmiä. Niitä myös videokuvattiin, mutta kuvaaja ei häneltä sitä kysyttyäni tiennyt niiden mahdollisesta käytöstä. Ehkäpä videot tai linkit niihin ilmestyvät Humanistiliiton nettisivuille.

Kommentit