Toinen blogauksesta blogahdus lyhyen ajan sisällä

2012-11-03T13:46:43+02:00

Tällä kertaa käytän Ville Tolvasen eilistä blogausta, josta lainaan tämän verran:

Viisi vuotta sitten tekeminen oli vielä vaativaa. Aika kallista. Nyt koko homman voisi tehdä vaikka yhdellä puhelimella. Silti suomalaisen yrityksen viestintä integroituu ainoastaan keräämällä se muovikassiin. Vuosikertomukset, vastuuraportit, esitteet, esitykset ja presentaatiot. Paljon vaivaa kassitolkulla. Kokemuksellisesti varsin köykäistä.

Tarkoitti, että yhdellä puhelimella voi toteuttaa firman monimediakanavan. Käy lukemassa koko juttu.

Kommentoin tuohon blogaukseen, että yritys voi ottaa tuntumaa crossmediakanava-ajatteluun varsin helposti ja ad hoc antamalla jollekin asiakasseminaarille tms. valmiille tapahtumalle lisäarvoa sen videostriimauksella.

Tähän sitten vain lisäyksenä, että tarjoan palveluja tuohon genreen. Vaikka puhelimella, jos sitä todella halutaan. Mieluummin kuitenkin hieman tuhdimmalla videokameralla.

(No oli siitä edellisestä blogauksesta blogaamisesta sentään jo pari viikkoa.)

Kommentit