9 to 5 - työn iloa?

2012-11-22T00:35:37+02:00

"Työkirjan" tekijöistä toinen eli Pekka Pohjakallio piti 21.11.2012 Sytyke ry:n syyskokousseminaarin avausesitelmän otsikolla "9 to 5" (yhdeksästä viiteen eli toimisto- tai luovan työn työaika).

Kun tuo videokamera on aina mukana, ja olin Pohjakallion aiheesta kuullut jo kaksi kertaa puhuvan (Digi.fi -tilaisuudessa 16.10. Teknologiateollisuusliitossa ja Redesigning 925 -hankkeen tuloksia esitelleessä päätösseminaarissa 29.10.) ja kirjakin on ostettu ja lähes luettu, niin kysyin josko esityksen videointi ja netittäminen on ok. Ja olihan se, joten kuvasin koko esityksen ns. yhden otoksen taktiikalla.

Kysyin siksi, että sekä Työkirja että Pekka Pohjakallion esitykset ovat olleet vallan mainiota luettavaa/kuunneltavaa. Ollaan nimittäin NIN toimisto/luovan työn tekemisen peruskysymysten äärellä. Ja sellaista työtähän lähestulkoon me kaikki teemme.

Vaikka video on himpan päälle tunti, niin kannattaa siis katsella - ja kuunnella myös sytykeläisten kommentit. Niitähän nimittäin riitti. Pohjakallio kehuikin yleisöä aktiivisimmaksi tähänastisista. (Sen verran pitkä videosta kuitenkin tuli, että palvelintilan säästämisen vuoksi se ei ole HD:nä.)

(Olihan minulla yhden kaulusmikrofonin langaton mikrofonisettikin repussa. Mutta sitä käyttämällä olisivat yleisökommentit jääneet kuulematta...)

Kommentit