Pikaisesti WÄRK:käsin lauantaina videon...

2012-10-22T19:25:33+03:00

...WÄRK:fest-tapahtumasta Kaapelitehtaalta.

Oli mainio tapahtuma senkin vähän pohjalta, mitä itse käsivaralta ja ilman langattomia tai muitakaan ulkoisia mikrofoneja Canon XA10:n pienen lcd-näytön kautta katselin. Eli kävelin tilaisuuden läpi 14-16 maissa, ja otin videokameran kortille  62 otosta, 1,8 gigatavua Canonin 1920 x 1080  pikselin kuvaa. Tarkoittaa yhteensä noin 38,5 minuuttia elävää kuvaa ja meluisaa ääntä. "Editoin" nitä sen verran, että pistin otosten väliin ikkunoita aukovat siirtymät.

Tilaisuudesta olisi haastatellen ja tosiaan audioon edes hieman panostaen saanut mitä oivallisimman dokumentin ainekset. Nyt jäi tekemättä itseltäni, eikä MTV3:n kymmenen uutisetkaan loppukevennystä painavampaa tilaisuudesta kehittänyt. Onneksi sentään Viiksipojat viitsivät.

Pitäisiköhän/voisikohan ne 62 otosta pistää "avoimena datana" jonnekin pilvennurkalle ja antaa kenen tahansa värkättäväksi...

Kommentit