Livestriimipaketti alkaa olla kasassa

2012-08-10T17:28:22+03:00

Viime huhtikuussa ennakkotilattuun ja heinäkuun alkupäivinä käsiin saatuun LiveStream Broadcasteriin - ja Canon XA10 -videokameraan - pohjaava livestream-videointipaketti alkaa olla koossa. Melko paljon kokeiluja ja mm. yksi Broadcasterin vaihto piti kuitenkin tehdä, ennenkuin aurinko alkoi paistaa risuläjään.

Tänään tehtiin Työ- ja elinkeinoministeriön Ratakadun toimipisteen 5. kerroksen auditoriossa testit: löytyykö riittävä 3G(/4G)-kenttä, että lisäantennilla varustelulla Huawei E392 -nettitikulle löytyy Saunalahden 4G -liittymälle riittävän hyvä kenttä video-upstreamia ajatellen. Ja android-kännykän speedtest-sovelluksen mukaan upstream oli 3 Mbps luokkaa eli riittävästi, kun sen voi ottaa Telewell TW-WLAN 3G/4G -reitittimen luomalla privaatilla wlan-yhteydellä itselleen. (No, sitä Elisan tukiasemaa saattaa kyllä olla striimauksen aikaan kuormittamassa toki joku muukin...)

TEM:in ko. auditoriossa testi käytiin tekemässä ajatellen 7.9. järjestettävää TIEKEn "Verkkovaras syö kaistaasi" -aiheista Bisnestreffit-aamutilaisuutta, jonka videoinnin olen luvannut hoitaa kun vakiostriimaaja Kurt "Personaleu" Linderoos on estynyt.

Sellaisenaan tallentuneet striimit löytyvät Livestream-kanavani testieventistä: https://new.livestream.com/Infocrea-fi/4G-etc-tests. Kuvissa on mukana Bisnestreffien TEM-isännän edustajana strategiajohtaja, teollisuusneuvos Antti Joensuu.

24.8. Bisnestreffien aiheena on johtaminen. Sen videostriimejä kannattaa etsiä PersonalEU:n Bambuser-kanavalta.

PS: kyllä se varsinaisen tapahtuman striimikin sitten aikanaan netissä oli katsottavissa tapahtuma-aikaan suorana ja sen jälkeen tallenteena, hieman editoituna: https://new.livestream.com/Infocrea-fi/82-Bisnestreffit

Kommentit