Kolmiulotteinen Internet tekee tuloaan

2012-06-14T22:12:27+03:00

Kävin tänä aamuna katsomassa, mitä tarjosi 3D Internet Allianssin seminaari "Tulevaisuuden 3D Internet - Viestinnän, mainonnan ja brändäyksen näkökulma".

Otin videolle kevytvarustuksella eli reppuun mahtuvalla pikkukolmijalalla ja kameran sisäisellä mikrofonilla itse asiassa kaikki esitykset, mutta nettiin saakka pistin niistä vain 3D Internet -aiheeseen yleisellä tasolla keskittyvät.

Ensimmäisenä oululaisen Cyberlightning Oy:n Jani Pirkolan 3D Internet Allianssin esittely:

Jani Pirkola jatkoi aiheella "3D Internet on SoMe² - Missä 3D menee globaalisti?":

Jarkko Vatjus-Anttila, "Chief architect, Intel and Nokia Joint Innovation Center at Center for Internet Excellence, University of Oulu" puolestaan tarjosi näkökulmia 3D Internetin tutkimukseen:

Tuote- ja palvelutarjontaa 3D Internet -maailmaan esittelivät heidän lisäkseen myös epäilemättä 3D Internet Allianssin jäsenistöön jo kuuluvat Ataverti ja Ludocraft.

Myös Genisys Oy:n asiakkuusjohtaja Kimmo Seppänen sivusi useaan kertaan myös 3D Internetiä "Digimaailma tänään ja huomenna" -otsikoidussa esityksessään.

Jatkoksi tämänpäiväisille videoinneille sopii puoli vuotta vanhempi eli Philipp Slusallek's Keynote @ TIVIT Foresight 2011:

Kommentit