Kultuuria ja kasvuyrittäjyyttä - iltapäiväseminaarin verran

2012-04-03T20:03:35+03:00

Kävin tänään iltapäivällä Eerikinkatu 11:n "Kulttuurikompleksi Andorrassa" pidetyssä Kulttuurin kasvurittäjyys -seminaarissa. Koska repussa sattui olemaan videokamera, otin käsivaralta katsomosta muutaman pätkän kortille; kuvasin myös kännykällä esitysten kalvoja. Ja kun kerran kuvasin, niin pistetään nyt muutama haarukkaan jäänyt sattuma nettiinkin asti...

Aloitan Suomen Microsoftin toimitusjohtaja Ari Rahkosella, koska yleensä "raportoin" lähinnä ict-alalta:

Ari Rahkosen loppuesityksen kalvoja:

20120403_144916

Seuraavana poimintana tuokio Aalto Startup Saunan Antti Ylimutkan esityksen avausta

No, Ylimutka aloitti varsinaisen hengenluonnin vasta tämän synkistelyn jälkeen. Ehkä se nostatus ei pelkistä kalvokuvista kuitenkaan oikein välity:

20120403_150719

Ohjelmassa oli myös muutama case: "Hulluja ideoita suomalaisista kulttuuriyrityksistä":

  • Musiikkiala – Playmysong, Rami Korhonen; Ilmainen, yhteisöllinen mobiili-jukebox ravintoloihin
  • Kirja-ala – E-painos, Jussi Keinonen; E-kirjat tekijältä suoraan lukijalle -projekti.

Tässä pätkä kummankin esityksen alusta:

Kolmantena casena elokuva-ala – Making Movies, Kaarle Aho; Elokuvasta crossmediaan: Love & Engineering -projekti. Andorrassa nähty pitch ja enemmänkin löytyy myös netistä pidempänä versiona:

http://www.powertothepixel.com/news/uncategorized/love-engineering-watch-winning-pitch

Ohjelmassa oli vielä Lifeline Venturesin Petteri Koposen esitys "Mikä vakuuttaa rahoittajat?" sekä paneelikeskustelu otsikolla "Missä viipyy Suomen Spotify? - Keskustelua suomalaisesta kulttuurin yrittäjyydestä" moderaattorina Planetifyn toimitusjohtaja ja digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin moniottelija Pasi Ilola ja panelisteina Rami Korhonen , Petteri Koponen, Kaarle Aho ja Jussi Keinonen. Paneelikeskustelua tarttui nauhalle eli siis meni kortille jopa parikymmentä minuuttia:

Kommentit