Koneinsinöörit sosiaaliseen mediaan?

2012-02-18T13:25:50+02:00

Kuluneella viikolla videoin ja netitin Teknologiateollisuus ry:ssä pidetyn "Sosiaalinen media teollisuudessa: käytännön kokemuksia kilpailukyvyn parantamisesta" -seminaarin kaikki esitykset, jotka löytyvät osoitteesta vimeo.com/teknologiateollisuus/videos.

Tein myös reilusti alle minuutin "teaserit" kangasniemeläisen Reifer Oy:n toimitusjohtajan Lassi Otrasen ja Wärsilän Senior Manager Amos Aholan lohkaisuista, upotan ne tuonne alle.

Viime viikko oli kaikkiaan varsin koneteollisuuspainotteinen: tiistaina vietin koko päivän Tekesin Tuotantokonseptit-ohjelman loppuseminaarisssa. Sen dokumentoin kokonaisuudessaan poikani minulle speksieni mukaan joululahjaksi koodaamaa kevytdokumentointipalvelu "QUICKpreseä" (tai tässä vaiheessa sen pilotia) varten. Innostuin jopa kokoamaan seminaarin yhteen näkymään Infocrea Oy:n Qaiku-kanavalla.

Torstaina puolestaan julkistin Innovaatiojournalismin seura Finjon saitilla viikkoa aikaisemmin ETLAssa pidetyn briefaustilaisuuden videoinnin. Raportin "Kenelle arvoketju hymyilee? Koneteollisuus globaalissa kilpailussa" kirjoittajat taustoittivat viikkoa aikaisemmin finjolaisille kirjaan kokoaminan tuloksia ja johtopäätöksiä. Seuravina päivinä päivitin blogausta mm. tiedoilla medianoteerauksista.

Että sellainen koneteollisuusviikko. Ja tähän lopuksi ne koneteollisuusinsinöörien some-kommentit:

Kommentit