Haastateltavana pitkästä aikaa (todella pitkästä:-)

2011-12-02T20:13:32+02:00

Ei sentään Talouselämässä tai edes Tietoviikossa (jossa se edellinen oli 15.10. 1992...) vaan Piilotetussa Aarteessa.

Tuossa tuoreemmassa haastattelussa kuva on muistaakseni noin vuodelta 2005; jonkin Ruoholahdessa pidetyn lehdistötilaisuuden yhteyteen oli järjestetty Segwayn testiajomahdollisuus.

Edellisen haastattelun kuvituksessa olivat mukana myös molemmat poikani. Juttu syntyi, kun lähdin Tietoviikkoa kustantavan Talentumin toimitustekniikan kehityspäällikön hommista yrittäjäksi ja Tietoviikko teki ihmislähtöisen uravaihdosjutun siitä. Itse juttua ei ole tallessa enää, mutta jutun kuva on joskus tullut skannatuksi talteen:

Kuvan oton aikaan perheen kaikki miehet kävivät Siuntion Keido-Kanin dojolla eli salilla judoharjoituksissa. Sittemmin nuorempi poika vaihtoi lajin taekwondoon (ja siitä sitten edelleen punttisaliharjoitteluun). Minä (keskellä) ja vanhempi poika olemme molemmat sekä saavuttaneet 1.dan arvon eli oikeuden käyttää mustaa vyötä että myös lopettaneet lajin aktiivisen harrastamisen loukkaantumisten takia.

Odotan mielenkiinnolla mahdollista kolmatta haastattelua. Olisikohan Segway siinä vaihtunut jo rollaattoriin...

Ja siitä tulikin mieleen selitellä tämän blogin harvaa päivitystahtia sillä, että asiajuttuja tulee kirjailluksi useammin sinne missä edes jonkinlaisella todennäköisyydellä joku joskus ne huomaakin.  Eli Facebookiin, Google+:aan, Posterousiin ja Qaikuun - ja niistä sitten linkit Twitteriin. Ja parhaillaan olen noissakin aktivoimassa yritystunnuksia/sivuja/kanavia:

Kommentit